Golfdag 2017 internetformaat-27a0c44a-b50d-4bbb-a2d4-d8298a7fadf9.jpg
Zorgverzekering 12-04-2017

ZN-golfdag levert 10.000 euro op voor Prinses Beatrix Spierfonds

Maar liefst 10.000 euro is op 10 april jongstleden voor het goede doel bij elkaar gespeeld tijdens de golfdag die Zorgverzekeraars Nederland (ZN) organiseerde op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek in Afferden. ZN-voorzitter André Rouvoet maakte aan het eind van de middag de opbrengst bekend die ten goede komt aan wetenschappelijk onderzoek voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Het organisatiecomité van ZN is blij met de sponsoring die het toernooi tot een succes maakte. Diverse zorgverzekeraars (Zilveren Kruis, VGZ en CZ) sponsorden mooie prijzen voor de beste drie flights, de neary, de longest drive. Golfbaan Landgoed Bleijenbeek stelde de golfbaan kosteloos beschikbaar. Samen met het inschrijfgeld voor het toernooi en de clinic en een bijdrage van ZN leverde dit het mooie eindresultaat op.

Zo’n 70 mensen die nauw betrokken zijn bij de gezondheidszorg en zorgverzekeringen in Nederland schreven zich in voor de golfdag. ZN-medewerker Margot Redel was een van de organisatoren. Ze kijkt tevreden terug op de golfdag: “Het is mooi om te zien dat iedereen plezier heeft, netwerkt én zich inzet om bij te dragen aan het goede doel. Het streven is om in het voorjaar van 2018 deze traditie voort te zetten.”

Wie geïnteresseerd is om volgend jaar deel te nemen aan de wedstrijd of de clinic kan een mail sturen aan zngolfdag@zn.nl. Dan krijgen zij een attendering zodra de nieuwe datum bekend is.