ts_20150304_200_znbeeldbank-bcac1ca4-35df-40b9-950e-92bb55868d37.jpg
Eerstelijnszorg 29-11-2017

Vacatures beleidsadviseur eerste lijn en langdurige zorg

Zorgverzekeraars Nederland heeft momenteel diverse vacatures voor beleidsadviseur bij de teams eerste lijn en langdurige zorg.

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) staat midden in het debat over de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. De verschillende teams binnen onze organisatie vervullen hierin een belangrijke rol. Voor het team eerste lijn zoeken wij tijdelijk beleidsversterking. Wij hebben een vacature voor een junior beleidsadviseur (m/v) en een beleidsadviseur.

Met de invoering van de kwaliteitskaders binnen de langdurige zorg en de extra middelen die aan de zorgverzekeraars/zorgkantoren beschikbaar zijn gesteld om de kwaliteit in de verpleeghuizen verder te verbeteren, neemt de workload toe. Dit heeft tot gevolg dat het team langdurige zorg behoefte heeft aan versterking met drie beleidsadviseurs. Met deze tijdelijke extra capaciteit kan het team de belangen van de zorgkantoren optimaal behartigen om de rol van de zorgkantoren bij de doelstelling van de kwaliteitskaders te realiseren.

Meer informatie over de vacatures staat op onze website bij het onderdeel ‘Werken bij ZN’.