horizontaaltoezicht afbeelding internetformaat-f5c8004e-db35-4984-864f-1a1e5f205f54.jpg
Controle & Fraudebeheersing 26-06-2017

Regiobijeenkomsten over horizontaal toezicht in de zorg

Na de landelijk aftrap van horizontaal toezicht in de medisch specialistische zorg, tijdens het landelijke congres van 12 april 2017, organiseren de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Nederlandse Federatie van Universitair medische centra (NFU) zeven bijeenkomsten in de regio.

Het doel van deze bijeenkomsten is ervaringen omtrent horizontaal toezicht delen en de ontwikkelde producten toelichten en vertalen naar zo praktisch mogelijke handvaten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen tijdens de bijeenkomsten.

Doelgroep
De doelgroep van de bijeenkomst zijn leidinggevenden en professionals van zorgverzekeraars, ziekenhuizen en UMC’s die daadwerkelijk met horizontaal toezicht aan de slag gaan of overwegen dit te doen. Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor de leden van NVZ, ZN en NFU en wordt hen kosteloos aangeboden. Om de interactie te bevorderen zijn de bijeenkomsten kleinschalig.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie over de data van de bijeenkomsten en aanmelden op de site horizontaaltoezichtzorg.nl. U kunt zich opgeven via een speciale website vanaf maandag 26 juni. Houd hiervoor deze website http://www.horizontaaltoezichtzorg.nl/ in de gaten. Voor de eerste twee bijeenkomsten (3 juli in Arnhem en 6 juli in Eindhoven) is de aanmeldingstermijn beperkt. Aanmelden kan vanaf maandag 26 juni t/m donderdag 29 juni.