vacature-411193fd-929d-436e-818b-3123d1b09f56.jpg
Geestelijke gezondheidszorg 06-12-2017

Vacatures beleidsadviseurs en medisch adviseur

Zorgverzekeraars Nederland heeft momenteel vacatures voor beleidsadviseur bij het team Informatiebeleid en Uitvoering en het team GGZ. Een derde vacature is die van medisch adviseur voor het kenniscentrum MSZ.

De fulltime beleidsadviseur Informatiebeleid en Uitvoering functioneert op het knooppunt van het overleg met de leden (de zorgverzekeraars) en met de vele vertegenwoordigers van zorgaanbieders, Nederlandse zorgautoriteit en overheid. ZN is dan ook op zoek naar iemand die vertrouwen, vernieuwen en verbinden hoog in het vaandel heeft staan. Iemand die het leuk vindt op zoek te gaan naar creatieve oplossingen.

Voor de fulltime functie van beleidsadviseur GGZ  is ZN op zoek naar een beleidsadviseur met drie tot vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de GGZ-sector. Daarbij is ervaring met het inzichtelijk maken van de kwaliteit van geleverde zorg ook van belang. De beleidsadviseur volgt onder meer de ontwikkelingen binnen de eigen beleidsterreinen en anticipeert daarop. Hij/zij behartigt de belangen bij stakeholders en bereidt bestuurlijke, departementale en politieke overleggen voor.

De medisch adviseur gaat onder meer richtlijnen screenen en beoordelen. De medisch adviseur legt en onderhoudt contacten met de Wetenschappelijke Verenigingen. Een van de andere dingen die tot de functie behoren, is het doen van een quickscan van richtlijnen en het beoordelen en becommentariëren van die richtlijnen. Deze functie is parttime (0.45 fte).

Meer informatie over de vacatures staat op onze website bij het onderdeel ‘Werken bij ZN’.