ts_20150511_115_znbeeldbank-f99007a0-91f6-4171-969b-b8da7cb1c2d9.jpg
Langdurige zorg 18-06-2019

Vacatures senior beleidsadviseur en beleidsadviseur met financiële expertise bij team Langdurige Zorg

Zorgverzekeraars Nederland heeft momenteel vacatures voor een senior beleidsadviseur en een beleidsadviseur met financiële expertise in het team Langdurige Zorg.

Het team Langdurige Zorg behartigt op vele fronten de belangen van de zorgkantoren waardoor zij hun rol in de Wet langdurige zorg (Wlz) kunnen uitvoeren. Het team ondersteunt de zorgkantoren om hun veranderende rol vorm te geven.

Beleidsadviseur
Financiën vormen een belangrijk aandachtspunt binnen de Wlz, met name managementinformatie, de beheerskosten en het inkoopbudgetverdeelmodel van de zorgkantoren. Wij zoeken daarom naar kandidaten voor de vacature beleidsadviseur naar iemand met een financieel-economische achtergrond (academisch werk- en denkniveau) en een hands-on mentaliteit.

Senior beleidsadviseur
Voor de vacature zoeken we een enthousiaste senior beleidsadviseur die affiniteit heeft met de zorg en in het bijzonder langdurige zorg. In de rol van senior beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en afstemming van de inhoudelijke werkzaamheden binnen het team Langdurige Zorg. Je bent een inhoudelijke sparringpartner voor teamleden en ondersteunt je collega’s in woord en daad bij de behandeling van complexe, strategische vraagstukken.

Uitgebreide informatie over de vacatures staat op onze website bij het onderdeel ‘Werken bij ZN’.