vacature teamwork internetformaat-383657f8-6b6b-4170-a784-339fdd074497.jpg
Controle & Fraudebeheersing 29-04-2021

Vacature beleidsadviseur fraudebeheersing

Zorgverzekeraars Nederland zoekt voor het team Fraudebeheersing een ervaren beleidsadviseur die in het bijzonder kennis heeft van fraudebeheersing in de zorg.

Zorgverzekeraars en zorgkantoren voeren respectievelijk de Zorgverzekeringswet en de Wet Langdurige Zorg uit. Hierbij zorgen zij ervoor dat er zo min mogelijk fraudemogelijkheden zijn en dat eventuele gepleegde fraude wordt opgespoord en teruggevorderd. Het team Fraudebeheersing van ZN zorgt, samen met medewerkers van zorgverzekeraars en zorgkantoren, voor een zo goed mogelijke samenwerking op het gebied van fraudebeheersing. Het gaat om zowel de operationele samenwerking (fraudeonderzoeken, informatie-uitwisseling, richtlijnen, opleiding) als om beleidsmatig samenwerken met elkaar en met de andere partijen in de keten.

De beleidsadviseur is verantwoordelijk voor een aantal eigen onderwerpen. Welke onderwerpen dat precies zijn, wordt bepaald in onderling collegiaal overleg. Daarnaast is de beleidsadviseur in staat om heldere doelen te stellen. Hij/zij heeft een verbindende rol binnen het team, naar de leden van ZN en naar de externe partijen waarmee ZN samenwerkt.

Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk maandag 7 juni. Kijk hier voor meer informatie over deze vacature.