vacature teamwork internetformaat-5860571e-5ff8-4b66-b30a-c920fa4cb709.jpg
Geestelijke gezondheidszorg 21-12-2021

Vacatures beleidsadviseur GGZ, beleidsadviseur Wlz en adviserend geneeskundige

Zorgverzekeraars Nederland heeft op momenteel vacatures voor een beleidsadviseur GGZ, een beleidsadviseur Wlz en een adviserend geneeskundige.

Als beleidsadviseur GGZ volg je de ontwikkelingen binnen de eigen beleidsterreinen en anticipeer je daarop. Je bent bedreven in het beïnvloeden van strategische beleidsvorming in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving en een kei in stakeholdermanagement. Je werkt op het knooppunt van het overleg met de leden (de zorgverzekeraars) en met de vele vertegenwoordigers van zorgaanbieders, beroepsgroepen, patiënten, consumenten en overheid. Je richt je op strategische onderwerpen, maar je hebt ook een praktische hands-on mentaliteit om acute brandjes te blussen. 

Voor de vacature van adviserend geneeskundige zoeken wij een arts met minimaal 1 à 2 jaar klinische ervaring, eventueel aangevuld met de specialisatie tot Arts Maatschappij & Gezondheid. En/of medisch specialist (eventueel assistent-geneeskundige al dan niet in opleiding). Voor deze functie heeft het onze duidelijke voorkeur dat je minimaal 2 jaar als arts gewerkt hebt bij een zorgverzekeraar.

De beleidsadviseur Wlz (langdurige zorg) die bij ons komt werken, is iemand die wil bijdragen aan de toekomstbestendigheid van de langdurige zorg en daarbij een duidelijke affiniteit met het thema persoonsgebonden budget (pgb) heeft. Kennis van de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) in de context van het pgb is daarbij van belang.

Uitgebreide informatie over onze vacatures staat op de website bij het onderdeel ‘Werken bij ZN’.