vacature teamwork internetformaat-ea4f1201-e92c-43df-b521-02fbd9266426.jpg
Eerstelijnszorg 08-02-2022

Vacature secretaresse

Zorgverzekeraars Nederland heeft een vacature voor een secretaresse voor 28 uur per week.

Het secretariaat van ZN bestaat uit meerdere secretaresses die allen zijn toegevoegd aan een of meerdere beleidsteams. Iedere secretaresse heeft een eigen takenpakket en ondersteunt een vaste groep adviseurs. Deze vacature betreft secretariële werkzaamheden voor het team Wlz en het team eerstelijn. De secretaresse kan ook op andere onderwerpen of voor andere teams ingezet worden.

Taken
Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s, coördineren van activiteiten en het plannen van afspraken. Je hebt overzicht en denkt mee bij uitvoering van taken van adviseurs en manager(s). De secretaresse is het eerste aanspreekpunt voor interne klanten, onze leden en externe stakeholders. Ook het organiseren en voorbereiden van (online) vergaderingen/bijeenkomsten behoort tot het takenpakket. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 28 februari.

Naast de vacature voor een secretaresse zijn er nog andere vacatures, waaronder voor een beleidsadviseur Operations, een beleidsadviseur Preventie en een beleidsadviseur voor ons team medisch specialistische zorg (MSZ).

Uitgebreide informatie over onze vacatures staat op de website bij het onderdeel ‘Werken bij ZN’.